lengőkaros átjárók

beléptető rendszerek különféle konstrukciói a hétköznapi élet számtalan területén jelen vannak és az adott felhasználási terület speciális elvárásainak megfelelően biztosítják az akadálymentes és biztonságos átmenő forgalom lebonyolítását, valamint ellenőrzését.
lengőkaros átjárók megannyi területen népszerű és eredményesen alkalmazott berendezések, melyek funkcionálisan az elvárásokhoz igazíthatóak:

 

  • Kivitelezés: egy vagy kétkaros konstrukció

 

  • Működtetés: elektromos vagy motoros működtetés, amely beléptető kártyával vagy távvezérléssel is kialakítható

 

  • Előnyei: balesetmentes vagy ellenőrizhető beléptető rendszer, csomagos közlekedés esetén kiváló megoldás, mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített beléptetési rendszert biztosít, stb.

 

  • Felhasználási területei: bevásárlóközpontok és egyéb vásárlási lehetőséget kínáló létesítmények, hivatalok és közcélú épületek, irodaházak, szórakozóhelyek, stb.

 

Minőségi és megbízható, valamint az adott igényekhez igazítható és funkcionálisan sokoldalú beléptető rendszerekért tekintse meg weboldalunk széles kínálatát, melyben a lengőkaros átjárók számos konstrukciója is megtalálható, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!