Köszöntjük a GEN-ORG Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Kft megújult honlapján. Pár gondolat a termékeinkről:

Az általunk gyártott beléptető kapuk a standard típusok mellett egyedi kivitelben is megrendelhetőek.
Potenciálfüggetlen bemenetről vezérelhetők, saját tápegységgel rendelkeznek, így bármilyen beléptető rendszerhez illeszthetők.
Az azonosítást végző eszközök (kártyaolvasó, vonalkód olvasó, ujjlenyomat azonosító) felszerelését igény esetén, telephelyünkön elvégezzük.
A kétlábas forgóvillák rendelhetők beépített kártyaelnyelőkkel is.

Javasolt felhasználás minden olyan be-, illetve kilépési ponton, ahol ellenőrzött belépés szükséges, szabályozott beléptetés vagy a személyforgalom irányítása, terelése az igény. A lengőkapuk elsősorban csomagszállítás, menekülési útvonal, vagy mozgássérült átjáró kialakításánál célszerűek.
Az embermagasságú forgókapuk biztosítják a legszigorúbb beléptetést. Kültéri beléptető rendszerekhez (pl. stadionbeléptető, strandbeléptető, kempingbeléptető, szabadtéri múzeum beléptető) elsősorban a teljes magasságú forgókapukat javasoljuk.

A belépetési pontokon az áteresztő kapuk fontos kiegészítői:

 • Fix korlátok
 • Helyszínen összeállítható korlátok
 • Nyitható korlátok
 • Olvasótartó oszlopok
 • Kártya elnyelők
 • Kocsi áttolók
 • Bicikli áttolók

Ezek standard, és egyedi kivitelben is megrendelhetők.

Az olyan épületekben, ahol több iroda van és sok ügyfél megfordul, mindig nagy a forgalom. Az ilyen helyekre a jobb áttekinthetőség és védelem miatt célszerű felszerelni valamilyen beléptető eszközt. Így nem juthat be illetéktelen személy, csak aki belépőkártyával rendelkezik. Ezeken felül minden olyan helyre célszerű ilyen eszközöket telepíteni, ahol sok ember fordul meg naponta.

Pár szóban a beléptető eszközökről:

 • A forgóvillás beléptetők kis helyigényűek, így jól kihasználhatóak és ezáltal több is elhelyezhető egymás mellett. A lengőkaros átjáróknál3 típus közül választhatnak, melyek a forgalom szabályozására tökéletesek.
 • A forgókeresztekkel lassíthatjuk a forgalmat
 • A forgókapuknálnagy előny, hogy vezérelhetőek, így szabályozhatjuk milyen időközönként hány személy haladhasson át rajta.
 • A kártya elnyelők segítségévela kijáratnál könnyen összegyűjthetők a vendégkártyák.
 • Nyitható korlátok: Ha egyszerre több embert szeretnénk átengedni, például csoportokat, akkor hasznos, ha rendelkezünk nyitható korláttal.
 • Bevásárlókocsi áttolók minden üzlet, bevásárlóközpont elengedhetetlen kellékei.

Termékeink rozsdamentes anyaguknak köszönhetően nem csak tartósak, de jól is mutatnak a bejáratnál vagy kijáratnál.

Keressen minket bizalommal!

Átláthatóság és biztonság beléptető eszközökkel

Beléptető eszközökkel ma már egyre több helyen találkozhatunk. Alkalmazásuk irodaházakban és iskolákban is rendkívül népszerű. Ennek persze nyomós okai vannak, hiszen a beléptető eszközö alkalmazásának számos előnye van.

Az első ilyen tulajdonsága a biztonság, a beléptető rendszer ugyanis megakadályozza az illetéktelen behatolást. Az eszköz kedvelt tulajdonsága az is, hogy növeli az átláthatóságot. Pontosan lehet tudni, hogy ki és mikor érkezett valamint hagyta el az épületet. Ez több szempontból is fontos lehet.

Beléptető eszközökre nagyobb események megrendezésénél is biztosan szükség van. Ilyen lehet például egy koncert vagy kiállítás, ahol nagy tömeg gyűlik össze. A beléptető eszközök használata lehetővé teszi a közönség szervezett beengedését, valamint a jegyek ellenőrzését is.

Beléptető eszközeink közt szerepelnek forgóvilláklengőkaros átjárók és forgókapuk is, termékeinkről a kiválasztott típusra kattintva tudhat meg többet. Az általunk forgalmazott eszközök közös jellemzője a magas minőség, melyet elégedett ügyfeleink növekvő száma is alátámaszt.

Ha beléptető eszközre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Gen-Org Csapata, http://www.genorg.hu